Füge

Füge

2012. június 26., kedd

"Pótlás két mondatban"

Amikor a Pálfy gyerekek mosolyognak....:)

Fügével egy dugig pakolt Zafirával magunk mögött hagytuk Szegedet. Napokig pakoltunk, rendezgettük és takarítottuk a lakást, de nem ez a része volt nehéz, hanem az emlékek lezárása, és elcsomagolása. Utolsó héten Zoli segítségével tartottunk még városi képzéseket. Megbarátkoztunk egy félelmetes zászlóval, egy gonosz táblával és próbáltunk elvegyülni a tömegben. Nagyon jól sikerültek ezek az alkalmak, és nekem is elég megerősítés volt, hogy talán jó úton haladunk afelé, hogy egyszer letehessük a vizsgát.
Itthon is tartottunk egy városi képzés szerű napot. Pannival és Bizsuval bementünk a Margit szigetre, ahol mindig nagy nyüzsi van. Amilyen tartózkodó volt elején a Füge, annyira feloldódott a végére. Minden sziesztázó csoporthoz oda kellett rohannia, és behajtani a napi szeretet adagját. Volt fürdés, játék, szenvedés a nagy melegtől...de nagyon megérte és elhatároztam, hogy ezt a programot sűrűbben fogjuk eljátszani. 

Kedvenc barátunkkal, a pörkölt bácsival

Mostanában igen intenzív érdeklődést mutattak a férfiak Füge irányába, így került sor a nagy elhatározásra; mielőtt megkezdődne a tüzelés, megműttetjük. Ma délután viszem a dokihoz. Előtte a terv egy nagy séta, játék...mert utána egy ideig sajnos erre nem kerül sor. Fügi még nem tudja mi vár rá, de én már nagyon rettegek tőle...persze emellett maradjak határozott, magabiztos, és az anyai ösztönök is kerüljenek a medence aljára...de jót akarok neki, így a terv marad:)



 "Füge ül!"


3 megjegyzés:

  1. Még elég bágyadt...éjszaka sokat hányt, meg sírdogált. Reggelre már megnyugodott, alszik, iszik, de egyelőre még nem eszik semmit. Most kb két hétig nem nagyon találkozunk Veletek sajnos, de amint lehet rohanunk :)

    VálaszTörlés
  2. ja és amúgy a doki azt mondta, igazunk volt, elég közel állt már a tüzeléshez, szóval köszi Aszternek :D

    VálaszTörlés